EURASB

De European Academic Sales Board (EURASB) is een onafhankelijke en wetenschappelijke denktank van professoren die erkend worden vanwege hun leidende rol en innovatief werk binnen het veld van professionele verkoop en aanverwante vakgebieden.

Home / EURASB

EURASB

Borging wetenschappelijk fundament

EURASB haar missie is het voortdurend uitdagen en ontwikkelen van de sales- en commercieel leiderschapsdiscipline op basis van de laatste wetenschappelijke kennis, state-of-the-art inzichten en het aanwakkeren van nieuwe ideeën via executive education programma’s op academisch niveau.

De EURASB-members zijn ieder een autoriteit in hun vakgebied (bijvoorbeeld sales, psychologie, marketing, inkoop, leiderschap) en zijn wetenschappelijk verbonden aan verschillende vooraanstaande universiteiten in Europa. Hierdoor wordt de European Academic Sales Board erkend om haar leidende rol als wetenschappelijke denktank die bijdraagt aan next-level sales executieve education. Na het succesvol afronden van een van de EURIS opleidingen ontvang een door de European Academic Sales Board erkend officieel certificaat.