Kennismakingscollege

Let op! De inschrijvingen voor het Kennismakingscollege zijn reeds gesloten. Mocht je er toch bij willen zijn dan kun je telefonisch contact opnemen met ons via 010-4081308.

Het Instituut voor Sales en Account Management (ISAM), ruim 20 jaar marktleider in academische sales opleidingen, organiseert op woensdag 7 juni aanstaande een kennismakingscollege voor ambitieuze sales professionals. Ben jij als manager en/of leidinggevende commercieel verantwoordelijk voor het aansturen van de sales professionals binnen jouw organisatie en ben je op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie? Of ben je als (key)accountmanager op zoek naar strategisch inzicht in jouw accounts en wil je weten hoe je jouw klanten kunt shapen? Dan inspireren onze docenten je graag met de nieuwste wetenschappelijke kennis en inzichten op het gebied van sales. Het programma van het kennismakingscollege is als volgt:

Drs. John de Kok MBA – Ontdekken en verbeteren van je leiderschap capaciteiten
Dr. Roeland DietvorstBeïnvloeden van professionals: bewuste en onbewuste processen
Steven van Agt Commercieel excelleren
Prof.dr. Régis Lemmens – Co-creation

Het Kennismakingscollege geeft je een voorproefje van onze opleidingen die een volgende stap kunnen betekenen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Aanvang is vanaf 15.00 uur en het is tevens mogelijk om je samen met een collega sales professional in te schrijven. Deelname is kosteloos en het Kennismakingscollege zal plaatsvinden op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Inschrijven

Neem contact op

7b5eiio

Neem contact op