Masterclass
Advanced
Negotiation

Tegengestelde belangen en proposities met elkaar verzoenen is vaak extra lastig in een competitieve omgeving met langdurige relaties en onderlinge afhankelijkheden – zeker als één van de partijen een sterkere positie heeft. De enige weg uit zo’n situatie is gestructureerd en gebalanceerd onderhandelen. Hoe je dat doet, leer je in de Masterclass Advanced Negotiation.

Inschrijven Brochure aanvragen
Home / Opleidingen / Masterclass Advanced Negotiation

In het kort

Aantal dagen

2 bijeenkomsten

Taal

Nederlands

Aantal professoren

1 professor

Officieel postacademisch

Certificaat

 • Een ambitieuze professional die zijn onderhandelings-skills wil aanscherpen om een volledig onderhandelingsproces te kunnen managen en ‘dirty tricks’ te doorzien.
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau en nieuwsgierigheid naar de laatste kennis en inzichten rond commercieel onderhandelen.
 • Een stevige basis aan kennis en vaardigheden zodat je steeds optimaal voorbereid en zelfverzekerd een onderhandeling ingaat.

In de Masterclass Advanced Negotiation komen de fundamentele, inhoudelijke, proces- en gedragsmatige aspecten van onderhandelen aan bod. De docent neemt je mee door de verschillende fases van commerciële onderhandelingen en behandelt best practices, ready-to-use concepten en bewezen onderhandeltrucs zodat jij voortaan élke onderhandeling optimaal voorbereid en zelfverzekerd in kan gaan.

Tijdens de masterclass maak je voortdurend de vertaalslag naar jouw persoonlijke onderhandelstijl.

De kosten van de tweedaagse Masterclass Advanced Negotiation bedragen € 1.495,-. Dit is inclusief opleidingsmap (met playbook) en volledig verzorgde catering en exclusief 21% btw.

Learning Experience

De opleiding schematisch

*Het opleidingsprogramma kan afwijken van bovenstaande opzet

Kernbegrippen

Van de opleiding:

 • Onderhandeltools
 • Praktische inzichten
 • Dirty Tricks
 • ISAM Certificaat

Masterclass Advanced Negotiation

De docenten

De Masterclass Advanced Negotiation wordt onder andere verzorgd door onderhandelexpert mr. George van Houtem MBA.

Meer lezen

Brochure aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘aanvragen’ om de opleidingsbrochure ‘Masterclass Advanced Negotiation’ te ontvangen. Na je aanvraag nemen wij contact met je op om samen door het programma heen te lopen en te bekijken in hoeverre dit aansluit bij jouw ambitie.

“We practice, what you preach.”

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Masterclass Advanced Negotiation

  Online inschrijven

  Inschrijven

  Website & design door: Rubberplants | Digital Agency

  Website & design door: Rubberplants | Digital Agency