Informatie | Sales Practice Perfection

Advanced Program

Wat biedt de opleiding Sales Practice Perfection?
Wil jij effectiever worden in het aangaan en onderhouden van duurzame relaties met jouw klanten en collega’s, met als gevolg duurzame resultaten voor jou en je organisatie? Ben je al in staat om strategische relaties aan te gaan en te onderhouden, maar wil je deze relaties verankeren en uitbouwen tot gelijkwaardige partnerships waarin je streeft naar win-win? De sales opleiding ‘Sales Practice Perfection’ speelt in op een opeenstapeling van commerciële dilemma’s waarbij het voor professionals meer dan voorheen aankomt op inzicht en kennis op het gebied van strategie en het verrijken van je zelfkennis teneinde snel tot duurzame samenwerkingen te komen. Essentieel is duidelijk te zijn over je identiteit. Het is belangrijk om herkenbaar te zijn als eerlijke en betrouwbare zakenrelatie. Dit vergt zelfkennis, het vermogen jezelf kwetsbaar op te stellen, het inzicht en lef om effectieve vragen te stellen en strategisch te kunnen handelen.

Voor wie?
Je hebt ruime ervaring in een commerciële functie en je bezit over de nodige kennis en inzichten betreffende Strategisch Account Management, zoals waardecreatie, klantsegmentatie, het shapen van het buying center etc. Je stelt als mens en als professional hoge eisen aan jezelf en je wilt je blijven ontwikkelen om nog onderscheidender te zijn in je rol. Je ziet jezelf als expert in je vakgebied en begrijpt dat er meer nodig is dan kennis alleen om het verschil te kunnen blijven maken. Je zoekt behalve nieuwe kennis en inzichten ook een klankbord om je eigen (op brede ervaring gestoelde) inzichten te toetsen en om geïnspireerd en uitgedaagd te worden met nieuwe ideeën.

Wat leer je?
De sales opleiding ‘Sales Practice Perfection’ geeft inzicht en kennis in jezelf en in je strategische benadering. Je leert wat commercieel excelleren voor jou persoonlijk betekent, zodat je in staat bent om je eigen grenzen systematisch te verleggen en soms onvermoede vermogens aan de dag te leggen waardoor je jouw eigen verwachtingen en die van de mensen in je omgeving overtreft. Het resultaat is dat je naast praktische kennis, ook al tijdens de opleiding ervaring hebt opgedaan met de aangeboden inzichten. Op basis hiervan versterk je jouw zelfvertrouwen, focus en daadkracht, waardoor duurzame resultaten eerder en vooral met meer gemak en flair worden behaald. Je maakt kennis met een grote variëteit aan strategische capabilities om commercieel te kunnen excelleren, doorlopend in gesprek te blijven met je klanten en andere stakeholders, samen te werken, continue te verbeteren, verbinding te maken met andere disciplines en vakgebieden, bestaande waardeproposities te verrijken en de innovatiekracht te versnellen om onderscheidende nieuwe proposities te ontwikkelen.

Certificaat
Na succesvol te hebben deelgenomen ontvang je het officiële certificaat Sales Practice Perfection van ISAM – Erasmus Universiteit Rotterdam.