Kennismakingscollege

Het Instituut voor Sales en Account Management (ISAM), al ruim 20 jaar specialist in academische sales opleidingen, organiseert op woensdag 30 mei aanstaande een kennismakingscollege voor de opleiding Strategisch Account Management. De opleiding Strategisch Account Management is voor ervaren accountmanagers die willen excelleren in hun vak. Ben jij als accountmanager op zoek naar strategisch inzicht in jouw accounts en wil je weten hoe je jouw klanten kunt shapen? Kom dan op 30 mei naar het kennismakingscollege van kerndocent mr.drs. Bert Duijnstee. Bert zal onder andere spreken over de vraag voor welke klanten wij waarde kunnen en willen creëren. Op grond daarvan kunnen we beslissen hoe klanten ingedeeld kunnen worden in groepen van belangrijkheid. Van hier uit kunnen beslissingen worden genomen ten aanzien van de toewijzing van resources aan de diverse klantgroepen.

Het Kennismakingscollege geeft je een voorproefje van de opleiding Strategisch Account Management. Een sales opleiding op academisch niveau die een volgende stap kan betekenen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Aanvang is op 30 mei vanaf 14.30 uur. Het college vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur en het is tevens mogelijk om je samen met een collega sales professional in te schrijven. Deelname is kosteloos en het Kennismakingscollege zal plaatsvinden op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Inschrijven

Neem contact op

7b5eiio

Neem contact op