Over ISAM

Het Institute for Sales And Marketing, kortweg ISAM, is dé trusted advisor voor het vormgeven, implementeren én empoweren van commerciële transformaties binnen organisaties.

Home / Over ISAM

Onze

Doelstelling

Al ons werk is gericht op:

  • persoonlijke groei van jou als marketing- of salesprofessional en het ontwikkelen van je competenties;
  • groei van jouw organisatie door het verbeteren van de prestaties van individuele werknemers, commerciële teams én van de commerciële organisatie als geheel.

Ons

Aanbod

Het aanbod aan diensten van ISAM bestaat uit 4 onderdelen:

  1. Postacademische opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling
  2. In-company opleidingen en programma’s op maat voor betere prestaties van individuen, teams en de gehele commerciële organisatie
  3. Projectmatige advisering over en implementatie van commercieel beleid ten behoeve van de commerciële organisatie
  4. Professionele experts die advies en hands-on begeleiding bieden, zowel op consultancy- en interim basis

Wetenschappelijke

Benadering

Al sinds de oprichting van ISAM onderscheiden we ons van andere marketing- en salesopleidingsinstituten en adviesbureaus door ons te baseren op:

(1) wetenschappelijk onderzoek naar ontwikkelingen in marketing en sales;
(2) een pragmatische vertaling van wetenschappelijke expertise naar de dagelijkse praktijk.

Bij al het onderzoek betrekt ISAM ook gerelateerde vakgebieden zoals neurowetenschap, psychologie, inkoop en bedrijfseconomie. Actuele, state-of-the-art kennis en wetenschappelijke inzichten zijn het fundament van ons complete programma.

Ons team van praktijkdeskundigen en gerenommeerde professoren van toonaangevende universiteiten geeft ons programma inhoud en vorm.

EURASB

Academic Board

Het hoge kennisniveau van ISAM’s curriculum en de continue doorontwikkeling ervan wordt bewaakt door de Academic Board, een onafhankelijke denktank van professoren die wetenschappelijk verbonden zijn aan vooraanstaande universiteiten in Europa. Dankzij hun lange staat van dienst en innovatieve studies gelden zij elk als autoriteit binnen hun vakgebied. Dankzij deze opzet geldt de Academic Board internationaal als een leidende wetenschappelijke denktank die richtinggeeft aan next-level executive education.

Advies

Meer informatie

“We practice, what we preach.”

Wil jij je sales- en marketingorganisatie naar een hoger niveau tillen of je team meekrijgen in een veranderproject?

Neem dan direct contact met ons op of laat hiernaast je gegevens achter. Onze business consultant neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.