PRO Sales - Uitzending 5

In deze vijfde uitzending van het radioprogramma PRO Sales werd het thema ‘De kunst van het veranderen’ besproken.

Presentator Ron Lemmens sprak met verschillende studiogasten onder andere over hoe je nu een grote transitie binnen een organisatie in goede banen kan leiden. Veel bedrijven en mensen willen veranderen, maar waarom lukt dit vaak niet goed?

Tijdens deze uitzending bespraken we het thema veranderen uitvoerig met Toine Simons, gespecialiseerd in cultuurverandering, persoonlijke ontwikkeling en sales. Toine is een Change Strateeg die gelooft in de enorme capaciteit van mensen om snel verandering en verbetering te realiseren.

Bas Zwart, hij werkt al bijna 10 jaar bij Johnson & Johnson en sinds 3 jaar als Change Lead EMEA. Hij begeleidt een groot traject waarbij transactionele werkzaamheden (van HR, Finance, Procurement en IT) uit lokale landen worden gehaald en ondergebracht in een shared service omgeving.

En Stephan van Kruisselberge, hij is sinds begin 2014 CEO van Oilily, hier bouwt hij aan het merk, de organisatie en draagt zorg voor het verandertraject dat zich bij Oilily afspeelt wereldwijd.

Klik hier om deze uitzending te beluisteren!

Meer weten? Volg het seminar ‘De kunst van het veranderen’ op 21 juni 2017. Klik hier voor meer informatie.

 

Heb je vragen/opmerkingen over de uitzendingen of ideeën voor een volgende uitzending, mail dan naar info@newbusinessradio.nl