Professional
experts

Interim opdrachten ontstaan maar al te vaak op onverwachte momenten – bijvoorbeeld bij het uitvallen van een vaste medewerker, plotselinge extra drukte of een kortlopend project – en zijn daarmee per definitie zelden te voorzien. Snel schakelen is essentieel om in zo’n situatie op tijd het juiste profiel te vinden.

Het ISAM-team is een betrouwbare, professionele gesprekspartner bij interim opdrachten dankzij onze ruime kennis en ervaring binnen het vakgebied en een actief netwerk van interim professionals binnen het volledige spectrum van sales én marketing. Omdat we van al onze contacten precies weten welke expertise ze hebben, wanneer ze beschikbaar zijn en of ze qua profiel bij jouw organisatie passen, kunnen we op elk gewenst moment snel schakelen.

Wil jij jouw commerciële prestaties structureel verbeteren en zoek je daarbij professionele ondersteuning voor een langere periode? Laat je bijstaan door de professional experts en (interim) consultants van ISAM.

Informatie aanvragen
Home / Professional experts

Wetenschappelijke

Benadering

Alle ISAM-consultants staan garant voor verregaande expertise en een pragmatische, hands-on aanpak – in alle disciplines en op elk gewenst niveau. Bijgestaan door senior coaches, trainers en professoren baseren ze zich op de laatste methodologiën om vraagstukken te analyseren. Alle geleverde feedback en nieuwe kennis die ze aandragen is gericht op een optimaal resultaat voor jou. Zowel in-house als extern werken ze altijd intensief samen, zodat ze de voortgang en impact van een traject nauwkeurig kunnen volgen.

Professionals

Meer informatie

“We practice, what we preach.”

Wil jij je sales- en marketingorganisatie naar een hoger niveau tillen of je team meekrijgen in een veranderproject?

Neem dan contact met ons op of laat hiernaast je gegevens achter. Onze business consultant neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.